About Rochelle
De drang om haar creatieve visie te uiten en haar artistieke reis voort te zetten, leidde tot de geboorte van ‘Kill them with your Colour’. Deze bruisende ondernemer staat bekend om haar aandacht voor detail en haar vermogen om goed te luisteren naar de wensen van haar klanten. Communicatief sterk en met een ongekende werkethiek, omarmt Rochelle een flexibele instelling en werkt ze met passie aan elk project.
In de wereld van Kill them with your Colour is styling meer dan een kunst; het is een manier om de verbeelding te prikkelen en een onvergetelijke ervaring te creëren. Met haar Amsterdamse atelier als uitvalsbasis, biedt KTWYC niet alleen entertainment, styling, en kledingverhuur, maar een kans om jouw visie tot leven te brengen. Stap binnen in haar wereld en laat ‘Kill them with your Colour’ je meenemen op een betoverende reis door creativiteit en entertainment.

Contact

Bij Kill them with your colour staan we altijd klaar om jouw evenement tot leven te brengen, of het nu gaat om entertainment, styling of kledingverhuur!

Wil je meer weten of direct contact met ons opnemen? Bel ons op 0642173869, of stuur een e-mail naar info@killthemwithyourcolour.nl.

We kunnen niet wachten om van je te horen en jouw evenement een vleugje kleur te geven!